Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Šampūnas riebiems plaukams

Kadangi turiu riebias plaukų šaknis labai sunku surasti gerą šampūną. Kai jau randi tokį, po kažkiek laiko plaukai pripranta ir vėl reikia ieškoti naujo. Bet būna taip kad jau panaudoji šampūną, jis patinka arba, ne ir po kurio laiko pamiršti kad jau jį bandei ir vėl nusiperki, nors jis ir nepatiko. 

Tai čia bandysiu parašyti trumpus atsiliepimus apie šampūnus kad nepamirščiau kurie patiko, o kurie ne.

Dabar naudoju L'ORÉAL PROFESSIONNEL Pure Resource Citramine giliai valantį normalių ir riebių plaukų šampūną. Šampūnas plaukus išplauna gerai, jie nebėra riebaluoti, bet labai išsausina plaukų galiukus ir niežti galvos oda. Šiaip plaukai lieka lengvi neapsunkinti ir skaniai kvepia. Nepaisant šitų pliukų šito šampūno daugiau nepirkčiau.




Gavau rekomendaciją išbandyti šampūną MADARA GROW laukiu nesulaukiu kada tai bus :)

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Amerikietiški blyneliai

Aš nemėgstu sudėtingų receptų su produktais kurių dažniausiai neįmanoma rasti šaldytuve ir reikia specialiai eiti į parduotuvę. Čia yra vienas paprasčiausių ir skaniausių Amerikietiškų blynelių receptų kokius man teko kepti. Jums reikės: 1 kiaušinio, 0,25 stiklinės cukraus, 1,5  stiklinės kefyro, 1,5 stiklinės miltų, 0,25 stiklinės aliejaus, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 1 žiupsnelis druskos Jums reikės dviejų indų. Viename inde reikės sumaišyti birius produktus: miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Kitame inde reikės gerai sumaišyti kiaušinį, kefyrą ir aliejų. Po to gautas mases sumaišyti į vieną bendrą masę. Aš dažniausiai įmaišau birią masę į skystą. Blynus kepti įkaitintoje keptuvėje ant nedidelės ugnies, blynus apverčiant vieną kartą, papildomai aliejaus į keptuvę pilti nereikia, nes blynai gausis per riebūs. Blynus galima valgyti su kuo tik norite, uogiene, grietine, šviežiomis uogomis, klevų sirupu ar tiesiog sviestu. Skanaus! :)

Obuolių pyragas

Obuolių pyragas kurio neįmanoma sugadinti ir visada pavyksta skaniai iškepti. Jums reikės: 6 maži obuoliai arba 4 dideli obuoliai (realiai galima jų dėti kiek tik norim), 2 šaukšteliai cinamono, 3 kiaušiniai, 1 stiklinė cukraus, 2 šaukšteliai vanilinio cukraus, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 1,5 stiklinės miltų, 100 ml aliejaus Nulupti obuolius ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, dažniausiai pjaustau vidutinio dydžio gabaliukais.  Obuolius sumaišau su cinamonu ir palieku kol maišau tešlą. Kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplaku iki baltumo. Suberiu kepimo miltelius, miltus ir supilu aliejų. Viską gerai išmaišau kol gaunasi vientisa graži masė. Obuolius su cinamonu įmaišau į tešlą ir viskas. Pyragui naudoju apvalų stiklinį indą, bet tinka bet kokia kepimo forma. Naudoju kepimo popierių nes tiesiog paskui lengviau išimti.:) Pyragą kepti 200 laipsnių temperatūroje 40-45 min.  Skanaus!

Varškės apkepas

Jums reikės: 2  kiaušinių 2 valgomų šaukštų cukraus (visada dedu su kaupu) 1 stiklinė pieno 5 valgomi šaukštai manų kruopų (visada dedu su kaupu) 400 g varškės Žiupsnelis druskos Pirmiausia sudedu kiaušinius, cukrų ir druską, viską gerai išmaišau. Po to sudedu varškę, pieną ir manų kruopas taip pat gerai viską išmaišau. Kepu 30-45 min 200 laipsnių temperatūroje. Tai yra pats paprasčiausias, skaniausias ir greičiausiai paruošiamas varškės apkepas ever :) Skanaus! Naudojant nurodytus produktų kiekius apkepas gaunasi pakankamai plonas, aš mėgstu storesnį, tai produktų kiekį padauginu iš dviejų ir gaunasi didelis, storas ir skanus apkepas :)