Obuolių pyragas kurio neįmanoma sugadinti ir visada pavyksta skaniai iškepti.
Jums reikės:
6 maži obuoliai arba 4 dideli obuoliai (realiai galima jų dėti kiek tik norim),
2 šaukšteliai cinamono,
3 kiaušiniai,
1 stiklinė cukraus,
2 šaukšteliai vanilinio cukraus,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
1,5 stiklinės miltų,
100 ml aliejaus
Jums reikės:
6 maži obuoliai arba 4 dideli obuoliai (realiai galima jų dėti kiek tik norim),
2 šaukšteliai cinamono,
3 kiaušiniai,
1 stiklinė cukraus,
2 šaukšteliai vanilinio cukraus,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
1,5 stiklinės miltų,
100 ml aliejaus
- Nulupti obuolius ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, dažniausiai pjaustau vidutinio dydžio gabaliukais.
- Obuolius sumaišau su cinamonu ir palieku kol maišau tešlą.
- Kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplaku iki baltumo.
- Suberiu kepimo miltelius, miltus ir supilu aliejų. Viską gerai išmaišau kol gaunasi vientisa graži masė.
- Obuolius su cinamonu įmaišau į tešlą ir viskas.
- Pyragui naudoju apvalų stiklinį indą, bet tinka bet kokia kepimo forma. Naudoju kepimo popierių nes tiesiog paskui lengviau išimti.:)
- Pyragą kepti 200 laipsnių temperatūroje 40-45 min.
Skanaus!