Aš nemėgstu sudėtingų receptų su produktais kurių dažniausiai neįmanoma rasti šaldytuve ir reikia specialiai eiti į parduotuvę. Čia yra vienas paprasčiausių ir skaniausių Amerikietiškų blynelių receptų kokius man teko kepti.
Jums reikės:
1 kiaušinio,
0,25 stiklinės cukraus,
1,5 stiklinės kefyro,
1,5 stiklinės miltų,
0,25 stiklinės aliejaus,
2 šaukšteliai kepimo miltelių,
1 žiupsnelis druskos
Jums reikės dviejų indų. Viename inde reikės sumaišyti birius produktus: miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Kitame inde reikės gerai sumaišyti kiaušinį, kefyrą ir aliejų. Po to gautas mases sumaišyti į vieną bendrą masę. Aš dažniausiai įmaišau birią masę į skystą. Blynus kepti įkaitintoje keptuvėje ant nedidelės ugnies, blynus apverčiant vieną kartą, papildomai aliejaus į keptuvę pilti nereikia, nes blynai gausis per riebūs. Blynus galima valgyti su kuo tik norite, uogiene, grietine, šviežiomis uogomis, klevų sirupu ar tiesiog sviestu. Skanaus! :)
Jums reikės:
1 kiaušinio,
0,25 stiklinės cukraus,
1,5 stiklinės kefyro,
1,5 stiklinės miltų,
0,25 stiklinės aliejaus,
2 šaukšteliai kepimo miltelių,
1 žiupsnelis druskos
Jums reikės dviejų indų. Viename inde reikės sumaišyti birius produktus: miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Kitame inde reikės gerai sumaišyti kiaušinį, kefyrą ir aliejų. Po to gautas mases sumaišyti į vieną bendrą masę. Aš dažniausiai įmaišau birią masę į skystą. Blynus kepti įkaitintoje keptuvėje ant nedidelės ugnies, blynus apverčiant vieną kartą, papildomai aliejaus į keptuvę pilti nereikia, nes blynai gausis per riebūs. Blynus galima valgyti su kuo tik norite, uogiene, grietine, šviežiomis uogomis, klevų sirupu ar tiesiog sviestu. Skanaus! :)